AMIT A HOMEOPÁTIÁRÓL TUDNI KELL

Homeopátiás fogkrém

Az utóbbi években egyre nő azoknak a száma, akik a hagyományos allopátiás gyógyszerek helyett vagy mellett homeopátiás kezelést igényelnek és ilyen kezelésben részesülnek. A homeopátiával foglalkozók jól ismerik, hogy a homeopátiás gyógyszerek mellett nem javasolt a kávé, alkohol, és az erős illóolaj tartalmú termékek (cukorkák, rágógumi) fogyasztása. Sajnos ide kell sorolni mentol tartalmú fogkrémek használatát is. Ez évek óta problémát jelentett, mert a felnőtt betegek számára nem mindig megfelelő az édeskés, gyümölcs ízű gyermek fogkrém, amelyet jobb nem lévén évekig volt kénytelen javasolni a homeopata orvos és a homeopátiás gyógyszereket a patikában átadó gyógyszerész. Néhány gyógyszertár saját maga készített olyan fogkrémet, amelyet a homeopátiás terápiát használók vásároltak meg.

Az idei esztendő áttörést hozott, mert az ELMEX család kibővült a mentol mentes fogkrémmel, amit kifejezetten homeopátiás kezelésben részesülők számara fejlesztettek ki. Az ELMEX mentol mentes fogkrém véd a fogszuvasodástól, védi és erősíti a fogzománcot valamint elősegíti az ásványi anyagok visszaépülését a fogzománcba.

A fogkrém kiszerelése 75ml, nettó nagykereskedelmi ára 346.- Ft

A másik mentol mentes fogkrém a Weleda termékek közül a Calendula fogkrém, melyet szintén homeopátiás gyógyszerszedés esetén javasolnak használni. A termék a körömvirág mellett kamillát is tartalmaz, ezért fogínygyulladásra hajlamos embereknek kifejezetten javasolható.

A fogkrém kiszerelése 75ml, nettó nagykereskedelmi ára 508.- Ft

A HOMEOPATIA 2000 KFT mindkét termékből 10+1 akciót hirdet Siófokon a Gyógyszerész Fórum alkalmából.

Érdeklődjön 2002. október 9 – 13 között Siófokon a Léggömbös házban