Felszentelték az MDF új székházát 

Felavatta új, Szilágyi Erzsébet fasori székházát az MDF. Az ünnepségen Dávid Ibolya kijelentette: az előző, Bem téri székházból elhozták mindazt, ami jó, a közéleti tisztességet, a demokrácia iránti alázatot és a közmegegyezésre épülő politikát. Azonban mindent otthagytunk, amit kell - fogalmazott a Magyar Demokrata Fórum elnöke. Néhány hónap múlva választási kampány kezdődik, amelyet új székházból irányítunk és nyerünk meg - vélekedett Dávid Ibolya. Mint mondta, biztos abban, hogy ezt a székházat már nem kell eladniuk. Végezetül a pártelnök Antall József néhai miniszterelnököt idézte: bizalomra van szükség egymás között, anélkül sehová nem jutunk el.

Az új székház felszentelésére meghívták a Fidesz elnökét is, Pokorni Zoltán azonban más elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni az ünnepségen, csak jókívánságait küldte a résztvevőknek. A Kereszténydemokrata Néppárt, a Kisgazda Szövetség és a Magyar Demokrata Néppárt képviselői megjelentek az avatáson.
Az MDF tavasszal kapta a Kincstári Vagyoni Igazgatóságtól a 400 négyzetméteres ingatlant, amelyet a tagság támogatásával újítottak fel - nyilatkozta lapunknak Salamin András pártigazgató. Közölte: az épületet másfél hónap alatt hozták rendbe, a bútorokat, a 3 ezer négyzetméteres Bem téri székházból szállították át.

Nagy Szilvia/Fotó: Sárközy György

Forrás: Magyar Hírlap Online


Vissza a főoldalra