A Magyar Demokrata Fórum Országgyűlési Képviselőcsoportjának állásfoglalása az egyházügyi törvény módosításáról
Az MDF értékrendjének és álláspontjának célja az, hogy hitelesen biztosíthassuk a vallás valóban szabad gyakorlását hazánkban, ugyanakkor minden törvényes eszközzel meg tudjuk védeni családjainkat, gyermekeinket és az egész társadalmat a destruktív "businessegyházak" és az olykor már nemzetbiztonsági tényezőt jelentő csoportosulások káros tevékenységével szemben.
2001. március 26.
Dr. Csáky András Az elektronikus aláírás lehetősége
Dr. Csáky András parlamentben elhangzott vezérszónoklata az elektronikus aláírás lehetőségét bevezető törvényjavaslatról
2001. március 26.
Március 15. Dísz tér Márciusi hitvallás
A világ nem jegyzi meg és nem tartja emlékezetében, ami itt elhangzik, de sohasem felejti azt, amit ők cselekedtek.
2001. március 15.
Cegléd Egészséges Népnek Van Jövője
Zsúfolásig megtelt a Polgármesteri Hivatal díszterme Cegléden, ahol Csáky András MDF-es országgyűlési képviselő Mikola István egészségügyi miniszterrel tartott fórumot. Ezt megelőzően miniszter úr a térség egészségügyi központjának számító Toldy Ferenc kórházban átadta az új műtő blokkot és diagnosztikus részleget. 2001. március 23.
Árvíz Dávid Ibolya Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
Dávid Ibolya az MDF elnöke segítséget vitt az árvízkárosultaknak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe
2001. március 14.
Nyírbátori beszéd Dr. Dávid Ibolya március 15-i ünnepi beszéde
A nyírbátori városi ünnepségen Dávid Ibolya miniszter-asszony mondott megemlékező beszédet március 14-én 17 óra 30 perckor.
2001. március 15.
Március 15. A Magyar Demokrata Fórum március 15-i ünnepi programja
18 órakor a Bem téren kezdodik az ünnepség, 19 órakor az immár hagyományos fáklyás menet lovas huszárok kíséretében érkezik a Várba, ahol Dr. Dávid Ibolya elnök asszony tart ünnepi beszédet.
Dr. Dávid Ibolya március 15-i ünnepi programjai

2001. március 15.
Vita az index fórumán Dávid Ibolya miniszterelnök-jelölt?
Vita az index fórumán
http://forum.index.hu/forum

2001. március 5.
INFÓRUM Infórum vezetők az igazságügyminiszter-asszonynál
A tervezettnél jóval hosszabb ideig tartó tájékozódó megbeszélésen fogadta Dávid Ibolya miniszter az Informatikai Érdekegyeztető Fórum elnökét, Beck Györgyöt és a szervezet főtitkárát, Dombi Gábort.

Össztűz riport Dávid Ibolya az Össztűzben
2001. március 1-én az Össztűz vendége volt Dávid Ibolya, az MDF elnöke, igazságügyminiszter. Az elnökasszony Kocsi Ilona, Tamás Ervin és Aczél Endre kérdéseire válaszolt.
2001. március 1.
Lordkancellar Dávid Ibolya Nagy-Britanniába látogatott
Lord Irvine lordkancellár meghívására londoni látogatáson vett részt Dávid Ibolya igazságügy-miniszter asszony 2001. február 4-7. között.
Eutanázia Az eutanázia az emberölés egyik fajtája
Dávid Ibolya nyilatkozata az MTI-nek
Az Igazságügyi Minisztérium tárgyban készült szakvéleménye
Margaret Thatcher Dávid Ibolya meghívta Budapestre Margaret Thatchert
Dávid Ibolya angliai látogatása során felkereste Margaret Thatcher asszonyt, volt miniszterelnököt. Thatcher asszony részt vesz a női politikusok számára rendezendő budapesti konferencián
Országos Gyűlés XVI. Országos Gyűlés
2001. január 27-én az MDF Gödöllőn tartotta XVI. Országos Gyűlését. Az események az Interneten is folyamatosan nyomon követhetők voltak. Összeállításunkban a gyűlés krónikáját, valamint az ott elhangzott felszólalások anyagát tesszük közzé.
Digitális Magyarország Az Informatikai Bizottság üléseiről készült beszámolók
2001. február 8-án tartotta meg első ülését az Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottsága. A 15 tagú grémiumban a pártok a parlamenti arányok alapján kaptak képviseletet. A Bizottság elnöke Rogán Antal (FIDESZ), az MDF-et dr. Csáky András képviseli.
Nemzeti Vállalkozói Kör Nemzeti Vállalkozói Kör
A Nemzeti Vállalkozói Kör január. 20-án tartotta évadnyitóját. A Vigadó zsúfolásig megtelt konferenciatermében az érdeklődőket Viniczai Tibor köszöntötte, majd Dávid Ibolya előadói beszéde következett. Kupa Mihály korreferátuma után került sor a hozzászólásokra.
Balassi Bálint Balassi-emlékkard
Az idei Balassi-emlékkard díjazottja Utassy József költő. Az átadási ünnepségen Dávid Ibolya mondta az üdvözlő beszédet.
Szászfalvi Laszlo A magyar kereszténydemokrácia jövője
Minden politika, de nem minden a politika"
Szászfalvi László, az MDF országgyűlési képviselőjének gondolatai
Békejobb Békejobb 2000