Dr. Gémesi György

Vagyonnyilatkozat

BEKÖSZÖNTŐ

Köszöntöm a Kedves Barangolót, Pest megye 4. számú választókörzetéből, amely Gödöllő városán kívül hat kisebb települést foglal magába. Ez az a térség, amelyhez személyesen leginkább kötődöm, születésem óta Gödöllőn lakom szüleimmel és családommal. A rendszerváltás óta Gödöllő polgármestere vagyok. Az 1998-as országgyűlési választásokon a körzet országgyűlési képviselőjeként kerültem be a Magyar Parlamentbe.
Mint polgármester lehetőségem adódott arra, hogy a térség problémáit közelebbről megismerjem, és azokat a parlamentben képviseljem. Elsődleges törekvésem, hogy a térség lehetőségeinek kihasználását az itt élő emberek sorsának javításával összekapcsoljam. A főváros-közeli, de mégis kedvező természeti, infrastrukturális és kulturális adottságokra alapozva, egyben a múlt történeti és művészeti értékeit is méltó helyre emelve kívánom munkatársaimmal együtt folytatni Gödöllő városa és a kistérség fejlesztését az elkövetkező esztendőkben is.
Hiszem, hogy a demokratikus fejlődés alappillére a szabad társulások, az önkormányzatiság autonómiájának megerősítése. Parlamenti munkámban is elsődleges feladatomnak az önkormányzatok és térségi társulások, szövetségek támogatását tekintem. A közösség összefogása, a csapatmunka a biztosítéka annak, hogy a jól ismert nehézségek ellenére is kitűzött céljaink biztosan eredményre vezessenek.
Fontosnak tartom a személyes kapcsolatot a választópolgárokkal. Fogadóóráimon, a gödöllői Polgármesteri Hivatalban minden hónap első szerdáján, illetve a hat kistelepülésen az előre meghirdetett időpontokban várom Önöket.

A választókörzetről

Vissza az előző oldalra