Font Sándor

Vagyonnyilatkozat

Kedves Érdeklődő!

Üdvözlöm információs oldalamon, mint a Kiskörös-Soltvadkert-Kecel térségének országgyűlési képviselője. Ezen a helyen is szeretném megköszönni választóimnak azt a kitüntető bizalmat, melynek eredményeképp a 365 képviselő közül a legmagasabb arányszámmal (70,05%) választottak meg országgyűlési képviselőnek. Ebből az adatból is látható, hogy nem egy átlagos körzetnek lehetek a képviselője. Térségünkre főként a szőlő- és gyümölcstermesztés és a borászat jellemző. Itt található Magyarország legnagyobb területű szőlőültetvény-rendszere. A gazdaság a rendszerváltás előtt is a magángazdaságokon alapult. Meglepő, de Soltvadkert a hazai műanyagipari vállalkozások egyik központja. A megye legnépszerűbb élővize, a Vadkerti tó szintén itt található. Kecel és Izsák a lovasversenyekről és a lovasturizmusról híresek. Kiskőrös esetében elég, ha csak annyit mondunk: Petőfi Sándor szülővárosa. Egy barátságos alföldi kisváros, melynek fejlődése dinamikát ad a térség többi településének is. Várhatóan a Kiskőrösön és Soltvadkerten elkezdődött termálfürdő és -szálló program a térségnek újabb vonzerőt ad.

Választókörzetem településein -Akasztó, Bócsa, Csengőd, Fülöpszállás, Imrehegy, Kaskantyú, Páhi, Soltszentimre, Tabdi - egész évben érdekes programokkal várjuk a kedves idelátogatókat, és mindazokat, akik kedvelik az alföldi tájat és a gasztronómiai különlegességeket.

Az Internet adta lehetőséget kihasználva, szeretnék folyamatos információval szolgálni parlamenti munkámról. Tájékoztatást szeretnék adni a legfontosabb felszólalásaimról, a velem készített riportokról, televíziós és rádiós szereplésekről.

Amit különösen fontosnak tartok, az az elérhetőség.

E-mail
Telefon: 06/1/441-5150 (titkárság)
Fax: 06/1/441-5136

Életrajz

Vissza az előző oldalra