Dávid Ibolya az Interneten is népszerűA kedveltségi tabellák élén álló miniszter-asszony a Net-en is tudja tartani vezető helyét: egy hét alatt százhuszonkétezer letöltést ért el web-site-ja, a december 13-án elstartolt www.davidibolya.hu.

A honlap működtetését a Hölgyfórum végzi. A médium vezetői arról tájékoztattak, hogy a százezret messze felülmúló kattintás mögött harmincöt-negyvenezer látogató regisztrálása tűnik reális számnak, mivel egy-egy beérkező érdeklődő általában legalább négy különböző oldalt keresett fel.

A tartalomfejlesztésért felelős szerkesztők elmondták: nem számítottak ilyen nagy és gyors sikerre, annál is inkább nem, mert a site promóciója igazán csak január első napjaitól indul. Úgy vélekednek, a honlap kedvező fogadtatása annak köszönhető, hogy a visszafogott áramlású felületeken arányosan folyatták össze a politikus-miniszter tevékenységének különböző elemeit. Egyforma hangsúlyt kapott a közélet, a család, és a nyilvánosság előtt dolgozó egyéniség napi munkája.

A honlap újdonsága az SMS a Házból rovat. A formanyelvből következő rövidség és adott karakterszám keretei között Dávid Ibolya megjegyzései, kommentárjai, néha csak hangulatjelentései kerülnek ki a mobil kijelzőre szabott oldalra. "Üzenete érkezett", olvasható a site-on, s - mint a számok ténylegesen mutatják - már az első héten több tízezren nyomták meg az elfogadást engedélyező oké gombot


Vissza a főoldalra