falusi turizmushoz csatlakozás nyomtatása nyomtatás
felső keret nagy

Falusi Turizmus Centrum országos szállásfoglalási rendszere
*** Alapítva: 1995

Legyen Szállásadó Partnerünk!

FALUSI TURIZMUS CENTRUM
1074 Budapest, Dohány utca 86. * Telefon/fax: 061-788-9932 * Mobil: 0630-6353-186
INTERNET: www.ftur.hu *** www.falutur.hu *** www.falutour.hu *** E-mail: ftur@ftur.hu


Tájékoztató a magán- és kereskedelmi szálláshely szolgáltatóknak
(Csatlakozás a Falusi Turizmus Centrum vendégszervező-, szálláskereső-. szállásfoglalási-, és Széchenyi Pihenőkártyát elfogadó rendszeréhez)


Irodánk a magánszállásadói szakterületen, különösen a magánszállás, azon belül a falusi vendégfogadásban a legnagyobb szakismerettel és tapasztalattal rendelkezik Budapesten. Országosan is jelentős sikereket értünk el a magánszállások, panziók, szállodák szabad kapacitásának feltöltésében.

Egész évben folyamatosan szervezünk vendégeket, ismertségünk és a dinamikusan növekvő vendégfogalmunk a szálláshely kapacitás folyamatos bővítését teszi lehetővé. Szállásadó partnernek azokat a szállásadókat tudjuk a szálláshely foglalási és pihenőkártya elfogadói rendszerünkbe fogadni, akik kiváló minőségben szolgáltatnak és vállalják a korrekt együttműködést. Érdemes egy pillantást vetni a statisztikánkra


VI. konstrukció

Pihenőkártya elfogadás

(csak pihenőkártya elfogadás, a szállás ismertetése és a szállásfoglalás a Szállásadó honlapján)


A szolgáltatás vázlatos ismertetése:

 • Ha egy szállásadó nem kíván valamelyik Széchenyi Pihenőkártya kibocsátó bankhoz (jelenleg az OTP SZÉP KÁRTYA és az MKB SZÉP Kártya létezik) közvetlenül csatlakozni, nevezetesen nem kíván a biztonságos kártyaelfogadása érdekében a banki előírások szerint beruházni és eljárni, de internet hozzáférése van, email kapcsolatot tud kezelni és szeretné, hogy Széchenyi Pihenőkártyával rendelkezőket is fogadni tudja, akkor erre megoldás ez a szerződési konstrukció.


 • A Falusi Turizmus Centrum már hivatalos pihenőkártya elfogadóhely, a pihenőkártya elfogadó és adminisztráló rendszere már összekapcsolódott az OTP SZÉP Kártya üzletággal és képes a szállásadó partnereknél pihenőkártyával fizető vendégek fogadására.


 • A Falusi Turizmus Centrum rendszerének kapacitása lehetővé teszi, hogy azok a Szállásadók is használhassák a rendszerünket, akik önmaguk intézik a vendégeik szervezését, a szállásfoglalásaikat, a készpénzes befizetéseket, csak a Széchenyi Pihenőkártyát nem tudják közvetlenül elfogadni.


 • A Falusi Turizmus Centrum rendszere folyamatosan működik - az év 365 napján fogadjuk és igazoljuk vissza a partnerszállásokra érkező, pihenőkártyával is fizethető foglalásokat - a rendszer gyakorlatilag azt is lehetővé teszi, hogy nem csak az előzetesen foglaló, hanem a szálláshelyen jelentkező és az egy vagy több pihenőkártyával fizető vendége(ke)t is azonnal lehet fogadni.


 • A Falusi Turizmus Centrummal történt megállapodás nem zárja ki (sőt, kifejezetten javasoljuk!), hogy a Szállásadó - ha a technikai háttér biztosított - vegye igénybe az OTP SZÉP Kártya ingyenesen regisztrálható rendszerét is. Ezzel a kártyaelfogadás költséghatékonyságát azzal tudja növelni, hogy a szálláshelyén személyesen jelentkező vendégek Széchenyi Pihenőkártyáját az irodánk közbeiktatása nélkül is tudja kezelni. A döntéséhez - ide kattintva - segítéget nyújtunk!
 • A szolgáltatás működése, lépések a pihenőkártya elfogadásánál:

 • Szállásadó megállapodik a vendégével, s a vendég adataival, a kialkudott (csak a szépkártyával fizetendő!) szállásárat közölve és a saját email cimével, valamint azt az időpontot meghatározva, ameddig a vendégének még fenntartja a szállást, az általunk adott szálláskóddal az Irodának pihenőkártyás megrendelést küld: www.falutur.hu/foglalas.


 • Iroda a Szállásadótól kapott megrendelést egyidejüleg Megrendelőnek és a Szállásadónak emailben visszaigazolja, kiadja az ID számot. (Ez az ID szám csak a Szállásadó által meghatározott ideig - év-hónap-nap-óra-perc - aktív, a szállásadó védelme érdekében kizárja a "dupla foglalás", "ráfoglalás" lehetőségét!)


 • Megrendelő a Szállásadó email címének birtokában, a visszaigazolásban megadott befizetési határidőn belül (akár helyben, a Szállásadó számítógépéről is) a (www.falutour.hu/szepkartya/) címre kattintva fizethet, vagyis a vendége csak ezen az útvonalon juthat a kizárólag a számára kialakított (a megállapodással azonos, vagyis a befizetés pontos összegét tartalmazó és az irodai rendszerünk által előkészített) biztonságos banki webfelületre.


 • Megrendelő a biztonságos banki webfelültre érve már kitöltve találja a pihenőkártyájáról való lehívás összegét (amin változtatni nem lehet!), amiben előzetesen a Szállásadóval megállapodott, mely összeget a Szállásadó az Irodával közölt. Így a Megrendelőnek csak a kártya tulajdonos neve, a pihenökártya száma és a kártya érvényességi adatait kell megadnia ahhoz, hogy induljon a tranzakció.


 • Amikor a szépkártyás fizetés a megadott határidőn belül megtörténik, a rendszerünk valós időben jelentést küld a Szállásadónak. Szállásadó az Iroda jelentés alapján már "befizetett"-nek regisztrálhatja a szállását, erről a vendégét a saját kialakított módján értesítheti. Vendéget a tranzakció sikerességéről közvetlenül az OTP Bank is értesíti! A vendégnek átadhatja (elküldheti) az Irodánk által küldött befizetési jelentést és tudatja, hogy a vendég befizetéséről szóló számla a Falusi Turizmus Centrum pesti irodájában a befizetést követő 16. naptól átvehető, vagy ha a megrendelő kéri, akkor azt a cimére az Iroda kipostázza.
 • Csatlakozási feltételek:

 • ebben a konstrukcióban nem szükséges a személyes kapcsolatfelvétel, elektronikus úton (emailezéssel) tudunk minden adminisztratív dolgot intézni,


 • ebben a konstrukcióban fontos követelmény, hogy a szerződő Szállásadó kijelentse, hogy ismeri és büntetőjogilag is felelősséget vállal a Széchenyi Pihenőkártya használatát szabályozó 55/2011. (IV. 12.) Korm. rendelet előírásainak betartásáért,


 • a legális működés igazolását kérjük (jegyzői regisztráció, vagy működési engedély másolata),


 • ebben a konstrukcióban a Szállásadó tudomásul veszi, hogy - miután a kártya kibocsátó bank a SZÉP Kártyás befizetést csak a 15. napon utalja az iroda bankszámlájára - az Iroda csak a 16. napon tudja utalni a Szállásadó járandóságát,


 • a regisztrálás a promóciós költségeket is tartalmazza,


 • a szolgáltatás regisztrálása (hosszabbítása) havidíjas (bruttó 400 Ft/hónap), minimum 12 hónapra, maximum 24 hónapra rendelhető,


 • a rendszerhasználat díja szépkártyánként fizetendő, a pihenőkártyáról fizetett összeg 10%-a,
  de legalább 3000 Ft, a 150001-300000 forint közötti kártyás fizetéseknél 15000 Ft,


 • a szolgáltatás megrendelés elfogadásáról email visszaigazolást küldünk, amihez mellékeljük a szerződést, amit a Szállásadó által aláírva, két eredeti példányban kizárólag postai úton várunk vissza.
 • Regisztrálással a szolgáltatás megrendelése - TOVÁBB!
  Vissza  falusi turizmus szállás

  FALUSI TURIZMUS CENTRUM


  Információ, szállásfoglalás - országos kínálat

  Főiroda: 1074 Budapest, Dohány u. 86 * Mobil: 0630-6353-186 * Email: ftur@ftur.hu


  A Falusi Turizmus Centrum iroda itt található:   Itt találja meg a budapesti főirodát
  Copyright (c) Falusi-Tanyai Turizmus Centrum Bt. *** Alapítva: 1995 *** Adószám: 28437204-1-42 *** Minden jog fenntartva


  A zászlós számláló indítása: 2011 március 24. (tovább: Részletes statsztika)

  free counters


  Falusi Turizms Centrum