A Falusi Turizmus Centrum működése

A Falusi Turizmus Centrum magánszállásokra, panziókba szervez vendégeket, a szálláshelyek egy része az irodában foglalható, illetve a megbízást adó szállásadóknál közvetlenül rendelhető szállásokat mutatja be.

A szálláshely foglalás személyesen * faxon * ON-LINE
Iroda címe * Iroda nyitvatartása * SZÉP kártya

Lehetőségek a szálláshelyek lekötésére

Előzetesen szállást foglalni emailen, vagy online foglalással lehet, amit az előfoglalást visszaigazoló levélben megírt időpontig fenntartjuk. A szálláshely előfoglalást ténylegesen személyesen, vagy emailben, faxon küldött befizetés igazolásával, Széchenyi Pihenőkártya felhasználása esetén "kártyás fizetéssel" lehet véglegesíteni. A szálláshelyek lekötése - a szabad helyek függvényében - az egyéb feltételek teljesíthetősége esetén még az utazás napján is lehetséges.

Ha kiváncsi az egyes szálláshelyek pillanatnyi foglaltságara, akkor ide kattintva ez lehetséges.

Ha arra kíváncsi, hogy pillanatnyilag hol található online módon azonnal foglalható szabad hely akkor válasszon tájegységet:
Észak-Magyarország *** Alföld *** Dunántúl
Személyes foglalás az irodánkban

Amennyiben az utazás megkezdéséig még legalább 30 munkanap van hátra, a szálláshely ár cca 30%-nak befizetésével lehet a szálláshelyet lekötni. A szálláshely ár fennmaradó részének kiegyenlítése az utazás megkezdése elött 30 nappal esedékes.

Ha az utazás megkezdése elött 30 munkanapon belül történik a foglalás, akkor a szállásár teljes összegének befizetése után tudjuk a szolgáltatás megrendelését elfogadni.


Szálláshely foglalható:
Falusi Turizmus Centrum, 1074 Budapest, VII. Dohány utca 86.

Telefon/fax: 061-788-9932 * Mobil: 0630-6353-186

E-mail: ftur@ftur.hu
Itt vagyunk:   Itt találja meg a főirodát

Az iroda nyitva tartása

Szálláshely foglalás faxon (levelezéssel)
Szálláshely végleges lekötése az esztendő minden napján (vidékről, külföldről is) lehetséges. A budapesti és a vidéki irodánk (váltott munkarendben) a hét minden napján fogadja a megrendeléseket.

Azonosan a személyes szállás foglalással, amennyiben az utazás megkezdéséig még legalább 30 nap van hátra, a szálláshely ár cca 30%-nak befizetésével lehet a szálláshelyet lekötni, illetve, ha az utazás megkezdése elött 30 napon belül történik a foglalás, akkor a szállásár teljes összegének befizetése után tudunk érdemben intézkedni.

A faxon, emailen (levelezéssel) történt egyeztetés után a szálláshely ár előlegét, vagy értelemszerüen a teljes összegét kérjük a Falusi Turizmus Centrumnak postai, banki úton befizetni és a befizetést bizonyító feladási szelvény másolatát az irodába faxolni. A faxüzenet kézhezvételét követoen tudjuk a megadott címre, illetve fax számra küldeni az utazási okmányokat. Faxon (levélben) küldött foglalás csak akkor fizethető Széchenyi Pihenőkártyával, ha a befizetés személyesen az irodánkban történik, vagy, ha online módon is megerősítésre kerül a szállásfoglalás. Ha a befizetés Széchenyi Pihenőkártyáról történk, akkor külön igazolást nem kérünk küldeni, azt a szállásfoglalási rendszerünk automatikusan rögzíti.

A voucher (utazási jegy) kiállításához a következo adatokra van szükségünk, amit a befizetést igazoló szelvény másolatával együtt kérünk az irodába eljuttatni:

* nyilatkozat az "utazási feltétel elfogadásáról
* megrendelő neve
* megrendelő lakcíme
* megrendelő telefonszáma
* cím, vagy fax szám, ahová megrendelő az utiokmányok elküldését kéri
* szálláshely megnevezése (kód és település név)
* megrendelő összesen hány személyre kéri a szálláshelyet
* a szálláshelyre érkezés dátuma
* a szálláshelyről távozás dátuma
Az első pesti falusi szálláshelyeket közvetítő és szállásfoglalásokat elfogadó iroda hivatalos Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely, nálunk az év minden szakában biztosíthatja az üdülését!
Vissza a foglalási ürlaphoz   vagy   Ablak bezárása
falusi turizmus szállás


A Falusi Turizmus Centrum iroda itt található:   Itt találja meg a budapesti főirodát