Szállás leírástól a szállás lefoglalásig

Teljeskörűen ismertetjük a szálláshely szolgáltatásait, a szabadidős lehetőségeket, a látnivalókat és a program ajánlatot.
Pontos információt adunk arról, hogy mennyibe kerül egy éjszakai szállás, ha 1, 2, vagy több személy utazik együtt.
  • Itt soroljuk fel a szállásra vonatkozó egyéb költségeket, amit a szállásár nem tartalmaz, ill. a kedvezményeket is rögzítjük.
  • A normál ártól általában eltérő "ŰNNEPI-", valamint a "SZILVESZTERI ÁR"-ra lehet kattintani.

    Az árlisták mindig csak az aktuális, azaz foglalható szállásokat tartalmazzák.

Vízszintes menü
(A szállás leírás tetején és alján)
FOTÓGALÉRIA
Ez a menüpont csak erre a szállásra vonatkozik, további 8 fotóval mutatjuk be a szállást.
FOGLALHATÓ IDŐPONT
Az on-line foglalható szállásainkat naprakészen "tablózzuk". Ez azt jelenti, hogy egy naptárban naprakészen bemutatjuk a szállás pillanatnyi foglaltságát és a szabad időpontjait.
SZÁLLÁSFOGLALÁS (on-line szállásfoglalás)
Személyesen, vagy faxon is fogadjuk a megrendeléseket, azonban az ON-LINE szállásfoglalás a legkényelmesebb és a leggyorsabb.

Bankkártya számot nem kérünk! Csak az ürlapot kérjük értelemszerűen kitőlteni és elküldeni.

Őn fogja meghatározni, hogy milyen módon (személyesen, sima postai utalványon, vagy banki átutalássl) fizeti majd be a szállásárat, illetve Ön határozza meg, hogy az utazási okmányokat hogyan továbbítsuk Őnnek.

Csak egy dolgot kérünk figyelembe venni: a megrendelés elküldését követően rövidesen visszaigazolást küldünk Önnek és azt kérjük, hogy a 24 órán belül szíveskedjen a befizetést intézni.
ÁRAK ÉRTELMEZÉSE
Általános tájékoztató, hogy mit hogyan kell értelmezni, milyen milyen általános értékesítési szabályok vonatkoznak minden szállásra.
Függőleges (jobb oldali) menü
A függőleges menü segítségével könnyen el lehet hagyni az oldalt, vissza lehet jutni a főoldalra, a tematikus keresőkbe (különböző szempontok szerint kigyűjtött szállások), ill. egyéb általános, vagy speciális témakörökbe lehet jutni.
GY. I. K
Tovább a "Gyakran ismétlődő kérdések - válaszok" oldalra
       datanet.hu/ftur statisztika