Befizetés igazolása (tájékoztató)Sokszor gondot okozhat, hogy hogyan lehet a megadott rövid határidőn belül a befizetést igazolni. Főként a hétvégeken, ünnepeken találkozhatunk ezzel a problémával. A budapesti megrendelőinknek külön gondot okozhat, hogy csak heti két napon tart nyitva a budapesti iroda. Erre adunk praktikus megoldásokat.

Internetes banki utalás

Az utalást a bank visszaigazolja, azonosítószámmal látja el
 • ezt kérjuk fájlként lementeni és emailben az ftur@ftur.hu címre küldeni
 • erről készítendő képernyőfotó és azt emailben az ftur@ftur.hu címre kérjük küldeni


 • Az internetes banki utalás a hét minden napján (éjjel-nappal) elvégezhető, a küldött igazolás alapján már a szállásfoglalást véglegesíteni tudjuk.

  Mobilos banki utalás

  Az utalásról emailben, az ftur@ftur.hu címre kérünk értesítést. Az email alapján feltételesen véglegesítjük a megrendelést, azaz további 48 órán keresztül fenntartjuk a lekötési szándékot. Érdemben akkor véglegesítjük a szállásfoglalást, amikor az utalás megérkezik.

  A mobilos banki utalás a hét minden napján (éjjel-nappal, munkaszüneti és ünnepnapon is) elvégezhető.

  Banki utalás

  Személyes banki ügyintézésnél a megbízási szelvényt kérjük a visszaigazolásban megadott számra faxolni. Ez a megoldás csak "banki napokon" működik, kérünk erre ügyelni.

  Postai befizetés ("piros utalványon")

  A befizetést igazoló szelvényt kérjük a visszaigazolásban megadott számra faxolni. Ez a megoldás a nagyobb városokban minden nap lehetséges. A hétvégeken és ünnepnapokon is nyitva tartó posták megtalálhatók a www.posta.hu honlap "Posták" menüpontjában

  Személyes befizetés

  A személyes befizetésre a hét minden napján van lehetőség a "nyitva tartás" oldalon közzétett helyeken és időpontokban. Az on-line foglalási rendszerünk tekintettel a banki utalás, vagy postai ügyintézés lehetőségre, nem igényli a folyamatos nyitva tartást. Ugyanakkor heti két napot mindig Budapesten, a többi napokon pedig csak vidéken vagyunk személyesen is elérhetők. A hétvégi, vagy piros napos ünnepek előtti rendeléseknél kérjük ezt figyelembe venni, mert akkor is csak 24 órán belüli befizetés esetén tudjuk a visszaigazolt helyet (időpontot) garantálni.

  Befizetés SZÉP kártyával

  Személyesen - a nyitva tartási időben és helyen - SZÉP kártyával is minden nap lehet fizetni.